Kløften Forstør

Kløften (e-bog, epub)

Af: Jørn Riel

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711921609
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1448 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kløften er romanen om et enestående folk på et sted, hvor tiden er gået i stå – i Ny Guineas indre højland. Det er fortællingen om Ludvic Schultz, som `stod af verden‘ for at tilbringe resten af sine dage i en primitiv kultur. En beslutning, der kom til at spalte hans personlighed.
Først og fremmest er det dog historien om Ludvic Schultz‘ halvblodsdatter Lalu, om hendes liv som stenalderpige og om det der sker, da hun møder vores kultur.
Jørn Riel har i årene fra 1966 til 1991 opholdt sig i Irian Jayas højland i Ny Guinea i flere perioder. I romanen har han sammenfattet summen af egne oplevelser blandt et helt specielt folk og en kultur, der stadig lever i det indre af den store ø.
Den danske forfatter Jørn Riel (f. 1931) debuterede med romantrilogien "Mine fædres hus" (1970-72), men havde inden da rejst rundt i det meste af verden, blandt andet i forbindelse med forskellige erhverv. Jørn Riel var en del af Lauge Koch-ekspeditionenen (1951-53) og var efterfølgende udstationeret i Grønland i 10 år. Imellem 1964-71 arbejdede han hernæst som FN-observatør, før han omlagde sin karrierevej og blev forfatter. Riel har både udgivet store romaner såvel som små novellesamlinger, og i 2010 blev Jørn Riel tildelt Det Danske Akademis Store Pris, der udover hædersbevisningen består af 300.000 kroner.
"Jamen, er Jørn Riel da ikke den dejligste forfatter vi har?" - Poul Borum
"Det er fortællekunst, der emmer af humor og fortælleglæde." – Information
"Han er bare en født fortæller ... Man hænger ved hans læber ... det er gribende og tragisk og fantastisk spændende ... Mirakuløst." – Ekstra Bladet
"Fortæller af format og kvalitet. En storstlået story teller." – Berlingske Tidende
"Han serverer det, man tror er et glas klart og køligt vand. Man drikker til bunds, og opdager, det er brændevin ... Det er rystende og bevægende læsning." – Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kløften

Kløften