Kludder (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Carsten Overskov

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Søren Stål
Sideantal: 86
Dato for udgivelse: 2019-01-16
Nr. i serien: 3
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788726080223
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 146 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
PRIS
43,10 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Søren Stål er stuntmand. Han lever et farligt liv. Det er det, han får sine penge for. I dag skal han smadre 15 biler. Plus et par andre småting.
Men det ender i det rene kludder!
På vej til jobbet opdager Søren, at andre lever mindst lige så farligt. 15 smadrede biler på film, herregud! Det er barnemad i forhold til det, der sker ude på gader og veje. Der er drama i busser og butikker. Og bag ved villaernes pæne hække lurer frygtelige farer i folks haver ...
Selvfølgelig kan Søren Stål klare jobbet. Ingen tvivl om det. Spørgsmålet er bare, om han nogensinde når frem. Carsten Overskovs serie om den superseje stuntman Søren Stål består af fire bøger. Bøgerne, der er sprængfyldt med humor og action, henvender sig til børn på 10-12 år. Carsten Overskov (1946-2015) var en dansk journalist og forfatter. I løbet af sin karriere arbejdede han blandt andet som journalist for Politiken og Danmark Radio, hvor han i mange år var tilknyttet Børneradio. Carsten Overskov har både skrevet børne- og ungdomsbøger, undervisningsmateriale og manuskripter til tv-serier.

Anmeldelser (0)