Køling Forstør

Køling (e-bog, pdf)

Af: Leif Bøgh-Sørensen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Konserveringsteknik 1
Sideantal: 54
Dato for udgivelse: 2013-08-22
Nr. i serien: Kapitel 4
Udgiver: Biofolia
Medforfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
ISBN-13: 9788791319686
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 482 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Kapitel 4 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1): Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed...

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

30,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kapitel 4 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1): Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 2.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Køling

Køling

Kapitel 4 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1): Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed...