Kommunerne i krydsild Forstør

Kommunerne i krydsild (e-bog, pdf, drm)

Af: Søren Villadsen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 297
Dato for udgivelse: 2015-10-12
Udgiver: Nyt fra Samfundsvidenskaberne
Redaktion: Søren Villadsen
Medforfattere: Søren Villadsen, Mitchell Dean, Gerd Battrup, Kaspar Villadsen
ISBN-13: 9788776831042
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1552 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 445
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Det danske velfærdssamfund er under opbrud.Det gælder ikke mindst for kommunestyret, det lokale demokrati og den kommunale service.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

246,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det danske velfærdssamfund er under opbrud. Det gælder ikke mindst for kommunestyret, det lokale demokrati og den kommunale service. Med New Public Management skete der betydelige ændringer i, hvad der er blevet kaldt den lokale velfærdsstat. Men siden er ændringerne fortsat med øget centralisering og statslig kontrol til følge. I denne bog undersøges disse ændringer, som omfatter strukturreformen, der stærkt begrænsede det kommunale selvstyre, og en total, statslig kontrol med den kommunale økonomi, arbejdsmarkedet og undervisningssektoren. Bogen behandler en række sektorer og problemstillinger, som giver en oversigt over og analyse af en velfærdsstat under omstrukturering. Bogens bidrag er: Søren Villadsen: Kommunestyrets ideologi og politik og nuværende krise Kaspar Villadsen og Søren Villadsen: Udviklingen af den kommunale velfærdsstat Kaspar Villadsen og Søren Villadsen: Den kommunale velfærdsstat i opbrud og krise Mitchell Dean: Liberale regeringers autoritære træk Gerd Battrup: Strukturreformen, tilsynsreformen og den kommunale selvstyreret Per Kongshøj Madsen: Flexicurity, kommunerne og beskæftigelsespolitikken Niels Christian Mossfeldt Nickelsen: Reformstau og mobilisering upåagtede virkninger af selvforvaltning i folkeskolen Gunnar Gjelstrup: Magtspillene i København: fastlåst våbenstilstand omkring ændring af styreformen?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kommunerne i krydsild

Kommunerne i krydsild

Det danske velfærdssamfund er under opbrud.Det gælder ikke mindst for kommunestyret, det lokale demokrati og den kommunale service.