Kommunikation - for sundhedsprofessionelle: 3. udgave Forstør

Kommunikation - for sundhedsprofessionelle: 3. udgave (e-bog, epub)

Af: Kim Jørgensen

Forlag: Gads Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 290
Dato for udgivelse: 2015-01-28
Redaktion: Kim Jørgensen
Medforfattere: Kim Jørgensen, Vibe Hjelholt Baker, Regner Birkelund, Charlotte Bredahl, Bent Falk, Trine Ungermann Fredskild, Birgitte Hansson, Ulla Houborg, Iben Jensen, Lone Jørgensen, Anita Holm Riis, Dea Kehler Sadeghnia
ISBN-13: 9788712050209
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2731 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Kommunikation - for sundhedsprofessionelle dækker faget kommunikation på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser. Bogen er også relevant for medicinstuderende og uddannet personale.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

253,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen belyser kommunikation som et humanistisk fag, sådan som det har relevans for sundhedsfagligt personale. De første kapitler sætter kommunikation ind i den sammenhæng og de relationer, hvor den skal foregå, nemlig sundhedsvæsenet og de relationer sundhedsprofessionelle har til patienter, pårørende og til hinanden. Teoretisk set sættes der fokus på kommunikation som dialog og teorier om konversationsanalyse, aktiv lytning og gensvarsmodeller gennemgås for at give læserne et teoretisk beredskab til at analysere kommunikationsforløb og træne egen kommunikation. De ændringer, der pågår i dagens sundhedsvæsen, stiller nye krav til de sundhedsprofessionelle og dermed også til deres kommunikative kompetencer. 3. udgaven af Kommunikation - for sundhedsprofessionelle er opdateret i henhold til den udvikling, der hele tiden foregår i sundhedsvæsenet. Derudover præsenterer bogen helt nye kapitler med nye forfattere, mens andre kapitler er udgået. De nye kapitler omhandler bl.a. korttidskontakt, telemedicin og Shared Decision Making. Der er lagt vægt på, at bogens forfattere har kendskab til de sundhedsfaglige uddannelser, og at de har en akademisk og forskningsbaseret tilgang inden for de områder, de beskriver. Bogen giver grundlag for at nå de læringsmål, som gælder for faget kommunikation i de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser, og den kan udgøre en inspirationskilde i refleksionen over de kommunikationssituationer, som de sundhedsprofessionelle ønsker at blive klogere på i deres daglige arbejdssituation. Alle bogens kapitler inddrager ny national og international forskningsbaseret viden om kommunikation i sundhedsvæsenet. Bogens opbygning gør den velegnet til brug i uddannelser, der veksler mellem teori og praktik.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kommunikation - for sundhedsprofessionelle: 3. udgave

Kommunikation - for sundhedsprofessionelle: 3. udgave

Kommunikation - for sundhedsprofessionelle dækker faget kommunikation på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser. Bogen er også relevant for medicinstuderende og uddannet personale.