Konserveringsteknik 1 Forstør

Konserveringsteknik 1 (e-bog, pdf, drm)

Af: Leif Bøgh-Sørensen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 342
Dato for udgivelse: 2013-08-23
Udgivelse: 2. udgave
Nr. i serien: Bind 1
Udgiver: Biofolia
Medforfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
ISBN-13: 9788791319631
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 4288 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 513
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

188,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 2.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.