kulturledelse.dk - MAGASIN 1 Forstør

kulturledelse.dk - MAGASIN 1 (e-bog, pdf)

Af: kulturledelse.dk Exart Performances

Forlag: Exart Performances
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-01-20
ISBN-13: 9788799645824
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 22123 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

39,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

kulturledelse.dk - MAGASIN 1 handler om bestyrelser i kulturinstitutioner. 
Magasinet indeholder bl.a. artiklen ”Kulturinstitutioner under pres – nye krav til bestyrelsen”, skrevet af adjunkt og kulturkonsulent Jens Nielsen. I artiklen stiller Nielsen spørgsmålet om, hvorvidt:
”…bestyrelser i kulturinstitutioner skal redefinere sig selv, deres arbejdsform og rolle, så de får mulighed for at gennemføre radikalt ændrede videns- og innovationsprocesser? Og de dermed bedre formår – sammen med resten af organisationen – at sætte sig i front som lyskastere og diskursstemmer i den samfundsmæssige og kulturpolitiske udvikling.”
I magasinet finder man ligeledes interviews med Lars Liebst (direktør for Tivoli A/S og bestyrelsesformand for TV2), Ole Winther (kontorchef for museumsafdelingen i Kulturstyrelsen) og Flemming Lindeløv (bestyrelsesformand for Designmuseum Danmark). Én af de ting, vi har spurgt de tre bestyrelseskyndige herrer om er, hvordan det efter deres mening går med at bruge anbefalingerne i ”God ledelse i selvejende kulturinstitutioner”-rapporten, som Kulturministeriet udgav i 2011. Anvendes anbefalingerne i det ønskede omfang? Og er de konkrete nok?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

kulturledelse.dk - MAGASIN 1

kulturledelse.dk - MAGASIN 1