Kurs Kalahari Forstør

Kurs Kalahari (e-bog, epub)

Af: Jan Hein

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711740514
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 12074 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

På sin vej omkring Sydafrikas kyst lægger "Talatta" til ved Kilava Kivinje for at få frisk vandforsyning. Men i landsbyen finder de kun en enkelt mand: en hvid mand ved navn Anders Holmsted, der forliste med sit skib for mange år siden og siden har levet med stammen. Men noget er galt. Stammen har i hast forladt landsbyen, fordi jungletrommerne fortæller om den berygtede og farlige zuluhøvding Tshakas fremgang.
Besætningen beslutter sig for at hjælpe Holmsted med at få sine ting ombord på skibet, så han kan flygte med "Talatta", men de har ikke meget tid. Farer lurer overalt, og efter at have krydset krokodillefloden ved hjælp at en menneskebro begiver Tshaka sig direkte mod landsbyen.
Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Mansa Blankholm Hedegaard (1902-1977) var en dansk filminstruktør og forfatter, der under pseudonymet Jan Hein skrev eventyrlige romaner for børn og unge. I løbet af sin forfatterkarriere gjorde han sig særligt bemærket for sin "Kurs"-serie, der består af en række søfartsromaner for børn og unge. For det første bind i denne serie, "Samme kurs" (1952), vandt Hedegaard Nordisk Børnebogskonkurrence i 1952. Herefter fulgte flere bind i serien, og i 1964 blev Hedegaard tildelt Kaptajn H.C. Lundgreens Legat, der gives til forfattere, der øger ungdommens interesse for sølivet. Jan Heins "Kurs"-serie er en række eventyrlige søfartsromaner fyldt med drama og spænding for børn og unge. Serien foregår i midten af 1800-tallet og følger fire drenge fra Lapland, Finland, Norge og Danmark. De mødes første gang på skibet Aurora og danner et venskab, der fører dem ud på det ene fantastiske eventyr efter det andet på deres rejse rundt omkring i det meste af verden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurs Kalahari

Kurs Kalahari