Kurt Danners bedrifter: Atlantic-Clipper G-3 kalder (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 50
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711629260
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 701 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den amerikanske skibsredder Peter Steele sætter en ære i at have Det Blå Bånd. Det vil sige, at hans skibe er de hurtigste til overfarten over Atlanterhavet, og selvom han kun har slået sin største konkurrent, Arnold Houseman, med én time, så foretrækker de rejsende hans skibe. Det ændrer sig imidlertid, da Houseman udvikler en teknologi, der kan gøre hans skibe endnu hurtigere. Og nu skal det vise sig, hvor langt de to konkurrenter egentlig er villige til at gå i deres strid …
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Atlantic-Clipper G-3 kalder

Kurt Danners bedrifter: Atlantic-Clipper G-3 kalder