Kurt Danners bedrifter: Blodspor i sneen Forstør

Kurt Danners bedrifter: Blodspor i sneen (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711629376
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 678 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vinteren er kommet tidligt i år. De to indianere Hurtige Lyn og Rappe Fod tjener deres penge ved at samle skind i de dybe skove, og selvom den hårde vinter gør dyrenes pels tykkere og tættere og derfor mere værd, så frygter de vinterens komme. Hvert år forsvinder der nemlig flere og flere pelsjægere. Ingen aner, hvor de bliver af. De forsvinder simpelthen sporløst. Alligevel bevæger de to indianere sig ud i skoven – med livet som indsats …
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Blodspor i sneen

Kurt Danners bedrifter: Blodspor i sneen