Kurt Danners bedrifter: Chicagos fjende nr. 1 Forstør

Kurt Danners bedrifter: Chicagos fjende nr. 1 (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 2017-11-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711629420
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 567 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Chicago bliver styret af hensynsløse gangstere, som tjener penge, hvor de kan komme til det. De skyr hverken trusler eller bestikkelse for at holde sig ude af fængsel. Men Chicagos politi har et hemmeligt våben: den dynamiske duo, Kurt Danner og Bill Milton. De to sætter sig for at samle oplysninger om de urørlige gangstere. Med hjælp fra en usædvanligt kvik avisdreng når Kurt og Bill langt i deres efterforskning – men det er farligt arbejde for en ung dreng …
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Chicagos fjende nr. 1

Kurt Danners bedrifter: Chicagos fjende nr. 1