Kurt Danners bedrifter: Døden i flammehavet Forstør

Kurt Danners bedrifter: Døden i flammehavet (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 2017-11-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711630396
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 796 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Chickasawa var engang en prærieby ligesom alle andre, hvor der aldrig skete noget, der var værd at snakke om. Alt dette ændrede sig, da man fandt olie. Nu er indbyggertallet mangedoblet på ganske få år, og olietårn skyder op overalt. En af dem, som har tjent styrtende på det, er indianerhøvdingen Rullende Torden. Hans problem er blot, at han ikke aner, hvad han skal bruge pengene til, og at han faktisk var lykkeligere, da han intet ejede. Men fremskridtet kan ikke rulles tilbage, og det lærer Rullende Torden på den hårde måde …
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Døden i flammehavet

Kurt Danners bedrifter: Døden i flammehavet