Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden Forstør

Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Dato for udgivelse: 2017-11-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711630433
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 749 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Engang var der en lille by i Tyskland, hvor der aldrig skete noget som helst dårligt. Faktisk lagde Muhlenbergs indbyggere ikke rigtig mærke til, at der var verdenskrig – hverken første eller anden. Selv da nogle af de unge mænd vendte tilbage efter krigen og fortalte om de rædsler, de havde oplevet ved fronten, og at krigen nu var tabt, gjorde det ikke særligt indtryk på Muhlenbergs indbyggere. En dag indtraf der til gengæld en katastrofe, som selv den lykkelige lille flække ikke kunne ignorere – eller forklare …
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden

Kurt Danners bedrifter: Dødsfælden