Kurt Danners bedrifter: Dødsmærket (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 34
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711630457
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 653 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hannes far er for kort tid siden blevet hængt for krigsforbrydelser. Han var leder af en koncentrationslejr under Anden Verdenskrig, og kort efter tog hendes mor sit eget liv, fordi hun ikke kunne leve med skammen. Nu står Hannes bror over for at blive skudt, fordi han som officer gav ordre til at skyde en masse krigsfanger. Hanne er selv glødende nazist, og i modsætning til mange af sine ligesindede er hun selv nu, i 1946, ikke bange for at sige det højt. Og hun har bestemt ikke tænkt sig at lade sin bror gå i døden uden kamp!
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Dødsmærket

Kurt Danners bedrifter: Dødsmærket