Kurt Danners bedrifter: Fakirens hemmelighed (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 50
Dato for udgivelse: 2017-11-13
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711631164
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 647 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kurt Danner og Bill Milton er for første gang i Indien, et land, som Kurt længe gerne har villet se. De går fredsommeligt rundt i en lille landsby, da de får øje på en fakir. De falder i snak om, hvordan det kan være, at nogen kan udholde smerten fra nålene, og hvorfor man i øvrigt skulle have lyst til det, da de pludselig hører et skud, og fakiren synker død sammen. De er naturligvis chokerede, men deres nysgerrighed er også pirret. Hvem har mon dræbt den mærkelige fakir? Og hvorfor?
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Fakirens hemmelighed

Kurt Danners bedrifter: Fakirens hemmelighed