Kurt Danners bedrifter: Flugten fra Sing-Sing (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711631232
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 597 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ted Snakes har siddet i det topsikrede Sing-Sing-fængsel i mange år for adskillige forbrydelser. Han har endnu næsten 12 år tilbage at afsone. Men hvorfor taler han så om, hvad han skal lave i næste uge, som om han er ude af fængslet til den tid? Jo, sagen er den, at Lolo, den smukke kvinde, der snød ham og angav ham til politiet, snart skal i den elektriske stol sammen med sin medsammensvorne. For Ted Snakes hænger Lolos og hendes elskers død på en uforklarlig måde sammen med hans egen frihed. Spørgsmålet er om det er i form af bestikkelse af dommere, en særligt smart forsvarer eller god gammeldags fængselsflugt…
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Flugten fra Sing-Sing

Kurt Danners bedrifter: Flugten fra Sing-Sing