Kurt Danners bedrifter: Forsvundet i natten Forstør

Kurt Danners bedrifter: Forsvundet i natten (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Dato for udgivelse: 2017-11-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711631287
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 615 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mr. Hardy er stenrig. Faktisk er han så rig, at selv hvis han ikke lavede andet resten af livet end at brænde penge af, ville han stadig aldrig blive fattig. Men mr. Hardy er også excentrisk, og han hader forbrydere. Det ved hans gode ven politiinspektøren, og det ved byens forbrydere bestemt også. Han elsker nemlig at tirre dem til at begå forbrydelser, som han så kan knalde dem for – og det kan vise sig at blive farligt for selv den rigeste mand!
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Forsvundet i natten

Kurt Danners bedrifter: Forsvundet i natten