Kurt Danners bedrifter: Hollandske rædsler Forstør

Kurt Danners bedrifter: Hollandske rædsler (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711631409
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 652 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Anden Verdenskrig brød ud, gik det op for Jan, at han ikke kunne blive i sin hjemby, Amsterdam. Da han stod over for at skulle flytte ud på landet og leve et tilbagetrukket og anonymt liv, gik det op for ham, hvor meget han ønskede, at Dott skulle flytte med. Og heldigvis viste det sig, at han betød lige så meget for den unge pige, som hun betød for ham. Men selv ude på landet, hvor de forsøger at leve som bondemand og bondekone, stikker de ud, og det, der truede dem i storbyen, er de heller ikke sikrede mod ude på landet …
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Hollandske rædsler

Kurt Danners bedrifter: Hollandske rædsler