Kurt Danners bedrifter: Ildens gudinde (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 63
Dato for udgivelse: 2017-11-13
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711631508
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 602 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kurt Danner bliver opsøgt af en gammel guldgraver. Manden har tjent millioner af dollars i Alaskas ødemark, hvor han sammen med sin ven professor MacScot har brugt geologiens videnskab til at finde de enorme guldreserver. MacScot er for længst død som en fattig mand, der blev snydt og udnyttet. Men den gamle guldgraver har ikke glemt sin ven. Han har testementeret to millioner dollars til MacScots barnebarn, Daisy. Men den unge pige er forsvundet, og guldgraveren har brug for Kurt Danners hjælp til at finde hende. Den gæve dansker står straks til tjeneste!
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Ildens gudinde

Kurt Danners bedrifter: Ildens gudinde