Kurt Danners bedrifter: Kampen om Monte Diego (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711631614
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 762 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Flyvehelten Kurt Danner er berømt og beundret verden over for sine mange bedrifter, hvor Bill Milton har stået trofast ved hans side som hans trofaste ven og dygtige flymekaniker. Nu bliver Kurt og Bill bedt om at hjælpe et lille latinamerikansk land, hvis ædle og ærlige præsident er blevet væltet af griske oprørere, mens han netop var i gang med at forbedre de fattiges vilkår. Hvis nogen kan hjælpe med at få den rette leder genindsat og banditterne smidt i fængsel, så er det de to vovehalse Kurt Danner og Bill Milton!
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Kampen om Monte Diego

Kurt Danners bedrifter: Kampen om Monte Diego