Kurt Danners bedrifter: Marseilles-nætter Forstør

Kurt Danners bedrifter: Marseilles-nætter (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Dato for udgivelse: 2017-11-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711632888
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 619 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den amerikanske soldat Jack Warner er en af dem, der er blevet beordret at blive i Frankrig, efter Anden Verdenskrig er slut, og han kan godt mærke, at franskmændene er trætte af at se fremmede uniformer i deres gader – uanset om det er venlige eller fjendtlige mænd, der bærer dem. Og faktisk vil Jack også selv helst hjem til sine forretninger og sin familie i USA. Men lige som han håber, at dagen snart kommer, hvor han kan vende snuden hjemad, sker der noget, der kræver, at han bliver og kæmper på en ganske anden måde, end han har i løbet af krigen …
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Marseilles-nætter

Kurt Danners bedrifter: Marseilles-nætter