Kurt Danners bedrifter: Røverklostret Forstør

Kurt Danners bedrifter: Røverklostret (e-bog, epub)

Af: Peter Anker

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 2017-11-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711632772
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 610 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kurt Danner og Bill Milton er med nød og næppe undsluppet en gammel borg, hvor de har været spærret inde af en galning. Men da de flygter på kamelryg, bliver de passet op af en bande bevæbnede og skræmmende mænd. Bill foreslår, at han og Kurt forsøger at skyde så mange som muligt, men Kurt er ikke i tvivl om, at de end ikke ville nå at løfte geværet, før de andre har skudt dem ned. Men hvem er disse mænd og hvad vil de med de to vovehalse?
NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.
Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957. Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kurt Danners bedrifter: Røverklostret

Kurt Danners bedrifter: Røverklostret