Kværnen maler Forstør

Kværnen maler (e-bog, epub)

Af: Erling Kristensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 274
Dato for udgivelse: 2017-03-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711683422
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1527 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Han tog hårdt om piskeskaftet. Dér hævede hans kirke sin grå ryg som et stående kæmpedyr mellem sovende køer. Her havde han lagt sit livs arbejde, sine tanker, sin sjæls kraft. Der måtte ingen tvivl være. Der var ingen grund for tvivl. Hele Muldbjerg havde hørt ham søndag efter søndag i alle de mange år, og i aften var de igen på vej mod den kaldende kirke."
Erling Kristensens roman "Kværnen maler" fortæller historien om en landsbypræst, der forsøger at luske sig til at overtage landsbyens fællesjord.
Den danske forfatter Erling Kristensen (1893-1961) debuterede som forfatter i 1927 med romanen "Støtten", som blev den første i en perlerække af romaner og novelle- og digtsamlinger. Erling Kristensen blev gennem sit liv bevilget flere prestigiøse legater, og hans mest kendte roman "Stodderkongen" fra 1929 er blevet oversat til russisk, svensk.
"Erling Kristensen er en solid støtte i ung, dansk litteratur. Denne faste og sikre roman, der som socialt kunstværk betragtet rager op som et tårn i den danske ørken af proletarisk litteratur." – Tom Kristensen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kværnen maler

Kværnen maler