Kys mig Forstør

Kys mig (e-bog, epub)

Af: Jutta Guldager

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 138
Dato for udgivelse: 2017-02-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711595886
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 423 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De ni noveller i Jutte Guldagers anmelderroste debutbog "Kys mig" kredser om det forbudte: Om begær og afsky, om længsel og fortrængning. Kort sagt om følelser, som de fleste holder skjult, men som bor i os alle.
"-Helene?
Hun åbner langsomt øjnene og ser alvorligt og bedende op på mig, mens hun lægger hovedet tilbage, De indskrumpne læber er dækket af revnede sårskårper og skiller sig let, da hun hvisker:
- Kys mig.
Jeg tøver, men bøjer mig så langsomt ned. Blikket i hendes øjne skifter brat og spidder mig i et vildt raseri, og mine læber rammer hendes rynkede, tørre kind, da hun i et sæt drejer hovedet.
- Laver hun ulykker?
Knud står i døren med whiskeyflasken i den ene hånd og to glas i den anden. Jeg retter mig op og ser ned på det indfaldne ansigt, der bortset fra en let skælven ved mundvigen, atter har lukket sig:
-Næ, jeg ville bare sige "goddag"
Jutta Guldager er en dansk forfatter. Hun debuterede med novellesamlingen "Kys mig" i 1995. Jutta Guldager har sidenhen udsendt to bøger og skrevet bidrag til flere antologier.
"Stærk debutnoveller... Undervejs i den psykologiske afklædnings artistiske finesser er Jutta Guldager også en meget underholdende og levende fortæller." Hans Andersen, Jyllandsposten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kys mig

Kys mig