Længslernes mål Forstør

Længslernes mål (e-bog, epub)

Af: Carl Bang

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 344
Dato for udgivelse: 2016-12-12
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711618202
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 833 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Længslernes mål" er Carl Bangs anmelderroste kollektivroman. Romanens handling foregår i 1980'ernes Danmark, hvor frygten for atomkatastrofen trykker, BZ'erne besætter og yuppierne jubler. Romanen følger i hælene på flere karakterer, som hver især forsøger at finde lykke og mening i tilværelsen.
Carl Bang (1928-1998) var en dansk forfatter og digter. Han blev født i Aabenraa og voksede op i Viborg. Som 18-årig debuterede han med digtsamlingen "Vandfald og vindeltrapper". Carl Bang kastede sig efterfølgende over prosaen og skrev både romaner og noveller.
Hans engagement i politik og samfund præger en del af hans forfatterskab, hvor særligt forholdet mellem socialklasserne er et genkommende tema.
Carl Bang modtog i løbet af sin karriere en lang række anerkendelser. Her kan blandt andet nævnes Statens kunstfonds livsvarige ydelse i 1981, Henrik Pontoppidans Mindefonds Legat i 1986 og Herman Bangs Mindelegat i 1992.
"Når Bang er bedst, er han meget glimrende. På en ganske intim, indfølende måde, der skyr alt glimmer... Han er en fin stilist, en fin sjælekender..." -Bent Mohn, Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Længslernes mål

Længslernes mål