Læringsorienterede kursusdesign Forstør

Læringsorienterede kursusdesign (e-bog, pdf, drm)

Af: Signe Skov

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 102
Dato for udgivelse: 2015-05-11
Medforfattere: Signe Skov, Hanne Leth Andersen
ISBN-13: 9788759323793
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5169 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 153
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Håndbog i kursusplanlægning og udformning af studieordninger for undervisere, studieledere og uddannelsesledere ved universitetsuddannelserne.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

114,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Læringsorienterede kursusdesign er en håndbog i kursusplanlægning og i udformning af studieordninger for undervisere, studieledere og uddannelsesledere ved universitetsuddannelserne. Håndbogen giver tips og gode råd til formulering af læringsmål og til valg af relevante undervisnings- og eksamensformer, på en måde så der skabes konstruktiv sammenhæng mellem Kvalifikationsrammens slutmål, de enkelte uddannelsers kompetenceprofiler, konkrete uddannelseselementers læringsmål, undervisningsformer og eksamensformer. I bogen kan undervisere, studieledere og uddannelsesledere finde konkrete forslag til: Hvordan man formulerer klare læringsmål Hvilke eksamensformer som er relevante i forhold til forskellige læringsmål Hvordan man udvikler og varierer sin brug af eksamensformer Hvilke undervisningsformer der understøtter læringsmålene og aktiverer de studerende Hvordan man bruger feedback og peer feedback til at understøtte læring Hvad der kendetegner en god studieordning og en god kursusbeskrivelse. Bogen har masser af eksempler, forslag og tjeklister, der er lette at implementere og integrere i konkrete uddannelser, fx i diskussioner og beslutninger om kompetencebeskrivelser, læringsmål, undervisningsformer og eksamensformer, der er uddannelsesrelevante og læringsorienterede.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Læringsorienterede kursusdesign

Læringsorienterede kursusdesign

Håndbog i kursusplanlægning og udformning af studieordninger for undervisere, studieledere og uddannelsesledere ved universitetsuddannelserne.