Landhandlerskens søn Forstør

Landhandlerskens søn (e-bog, epub)

Af: Lars Sund

Forlag: Bogreservatet
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 431
Dato for udgivelse: 2016-10-04
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Oversætter: Jesper Klint Kistorp
ISBN-13: 9788799689972
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 504 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Stærkt underholdende slægtskrønike fra Österbotten i Finland – anden og fritstående del af Lars Sunds Siklaxtrilogi som afsluttes af ”Eriks bog”.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

116,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”Kort før sin død smadrede min morfar plejehjemmets nye farve-tv med en åre. Han kvæstede én person, skræmte resten fra vid og sans og startede en ildebrand. Så flygtede han.” Sådan indleder Lars Sund "Landhandlerskens søn", som er en fritstående del af Siklaxtrilogien, den som afsluttes af "Eriks bog". - Otto Näss, forhenværende spritsmugler og pilot, er 94 år da han flygter fra plejehjemmet i Vasa. Den drastiske flugt er nøje planlagt og gennemføres ved hjælp af hans barnebarn, romanens fortæller. I en lejet Golf styrer de mod Siklax, hjemegnen som Otto vil se en sidste gang inden han dør. Aftalen mellem Otto og fortælleren er at Otto skal afsløre hvad han foretog sig i 1930’erne da han som mordmistænkt flygtede fra både Siklax og Finland. Fortælleren har til gengæld lovet at sætte Otto ind i alt det som skete hjemme i Siklax i samme periode. Scenen er sat for et væld af historier om de gode mennesker fra Siklax! - Bogen udkom på svensk i 1997 og har ikke tidligere været tilgængelig på dansk. Om forfatteren: Lars Sund er født i Jakobstad i 1953 i det finske Österbotten. Efter studier i svensk, engelsk og litteraturvidenskab ved Åbo Akademi flyttede han i begyndelsen af 1980’erne til Uppsala i Sverige, hvor han arbejdede som forfatter og journalist. Fik sit litterære gennembrud med romanen ”Colorado Avenue” i 1991, første del af en trilogi om den lille fiktive by Siklax i det sydlige Österbotten. Siden 1999 har han været forfatter på fuld tid. Bor fortsat i Uppsala, men besøger jævnligt Österbotten for at vande sine rødder. Ud over ”Eriks Bog” er ”En lykkelig lille ø” og ”En morgentræt fuglekiggers bekendelser” også oversat til dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Landhandlerskens søn

Landhandlerskens søn

Stærkt underholdende slægtskrønike fra Österbotten i Finland – anden og fritstående del af Lars Sunds Siklaxtrilogi som afsluttes af ”Eriks bog”.