LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL Forstør

LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL (e-bog, pdf)

Af: Casper Grundtvig

Forlag: SAXO Publish
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-03-01
ISBN-13: 9788740454628
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1130 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hardback
152,65 kr
Paperback
94,35 kr
Hardback
149,85 kr
Hardback
151,25 kr
pdf
55,00 kr
pdf
61,90 kr

61,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Hr. statsminister Deres kone er på linjen. ” lød det fra apparatet på bordet. Statsministeren blev ildrød i sit ansigt. ”Man kan sgu da ikke få arbejdet, når den ko skal ringe konstant! ” han trak sig ud af blondinen, der lå hen over bordet og smækkede hende i røven med håndfladen. ”Kom ud herfra, jeg har fuldstændig mistet appetitten nu! ” Han hev bukserne op og tog telefonen. Han lyttede ikke efter hvad hun sagde. Noget med at hans søn igen havde lavet skumle skoleprojekter. Hvad ragede det ham? Hun var kvinden. Det var hendes job at tage sig af opdragelsen. Han smækkede røret på. Han lænede sig tilbage i sin store stol og skulede ondt mod dartskiven på væggen mellem de fine malerier. I midten af skiven hang et billede af Leatherjacket. ”Hvis den mand ikke kom i vejen, ville jeg kunne opnå totalt verdensherredømme. ” brummede han.
Om bogen:
Med fuld kraft hamrer Leatherjacket mod jorden. Han aner ikke hvem han er, eller hvor han er. Han finder en seddel i sin læderjakke, hvor der står han skal passe på jorden, indtil de kommer efter ham. Han ved ikke hvem de er, og opgaven er nemmere sagt, end gjort.
For i København, på skurkeborgen, Christiansborg, har Statsministeren og hans Blå blok squad gang i en stribe ondsindede skurkeplaner, omhandlende overtagelse af verdensherredømmet, slippe af med de fattige og indføre stegt flæsk på menuen, hver eneste dag i landets daginstitutioner. Leatherjacket får hurtigt en masse at se til på jorden, samtidig med fjender udefra også melder sig på banen. Og det bliver bestemt ikke nemmere, da en kvinde på nationalt TV, påstår hun venter Leatherjackets barn. Barnet kan potentielt være det ultimative supervåben, i de forkerte hænder. Og dem er der mange af...
Leatherjacket og den forbandede nål, er første bog i serien om superhelten, Leatherjacket.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL

LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL