Livets tåger (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Ulrik Grabowski


Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793395480
Udgave: 1.
Udgivelsesdato: 17-10-2015
Sideantal: 67 Sider
Fagredaktør: Susanne Ove
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2934 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Livets tåger handler om livet uden filter. Det, som gemmer sig i ethvert menneskes skjulte tanker. Her er kærlighed, ærlighed, sorte tanker – og alt det midtimellem! I sidste ende drejer digtene sig om tilværelsen, når den er lysest, og når den er mørkest. Uddrag af bogen Det regner, og solen lyser regnen op. Det ligner mest af alt små glaskugler med guld i midten. Dråberne falder i slowmotion, driver ned gennem teltdugen, som er flænset. Jeg ser op på dig igennem fantastiske, imaginære glaskugler.
Formater / udgaver
113,20 kr
90,40 kr
PRIS
90,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Livets tåger handler om livet uden filter. Det, som gemmer sig i ethvert menneskes skjulte tanker. Her er kærlighed, ærlighed, sorte tanker – og alt det midtimellem! I sidste ende drejer digtene sig om tilværelsen, når den er lysest, og når den er mørkest.

Uddrag af bogen Det regner, og solen lyser regnen op. Det ligner mest af alt små glaskugler med guld i midten. Dråberne falder i slowmotion, driver ned gennem teltdugen, som er flænset. Jeg ser op på dig igennem fantastiske, imaginære glaskugler.

Om forfatteren Ulrik Grabowski født 1985 i Birkerød. Han har skrevet det meste af sit liv, men fra 2006 tog teksterne form af digte. Siden 2012 har han været aktiv med digtoplæsning på lyrik­scener i København, fx Poesi i Tranquebar og Ord På Flisen. Livets tåger er hans debut.

Anmeldelser (0)