Løgstrup Forstør

Løgstrup (e-bog, epub)

Af: Svend Andersen

Forlag: Eksistensen
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 151
Dato for udgivelse: 2017-12-15
Udgivelse: 3. udgave
ISBN-13: 9788741003207
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 434 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Udvidet og revideret udgave af Svend Andersens roste bog om Løgstrup, som giver en introduktion til forfatterskabet inden for områderne filosofi, etik og teologi.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
99,00 kr
epub
44,65 kr

44,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den danske teolog og filosof K.E. Løgstrup (1905-81) øvede indflydelse i vide kredse, og de senere år er interessen for hans tænkning vokset støt. I denne bog giver Svend Andersen en introduktion til Løgstrups forfatterskab inden for områderne filosofi, etik og teologi. Svend Andersen skildrer baggrunden for Løgstrups tænkning ud fra forholdet til fænomenologiens filosoffer Husserl, Heidegger og Lipps, og inddrager Løgstrups kritik af Kant og Kierkegaard. Samtidig følger han udviklingen frem til det sene forfatterskabs metafysik og ser på konsekvenserne for Løgstrups kristendomsforståelse. Hovedvægten i bogen ligger på etikken, hvor også Løgstrups stillingstagen til problemer inden for politik, økonomi og økologi omtales. I forhold til den oprindelige rummer denne udgave udvidelser samt rettelser og sproglige forbedringer, ligesom litteraturlisterne er opdateret. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Løgstrup

Løgstrup

Udvidet og revideret udgave af Svend Andersens roste bog om Løgstrup, som giver en introduktion til forfatterskabet inden for områderne filosofi, etik og teologi.