Luft under vingerne. En biografi om Susanne Larsen Forstør

Luft under vingerne. En biografi om Susanne Larsen (e-bog, epub)

Af: Marianne Rohweder

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
Dato for udgivelse: 2010-11-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Illustrator: Miklos Szabo
ISBN-13: 9788711417287
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2095 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er en biografi om en usædvanlig kvinde med et usædvanligt livs-og karriereforløb. Susanne Larsen forlod tidligere i år SAS efter en karriere, der strakte sig over 40 år sammesteds. Men dette er først og fremmest historien om privatpersonen Susanne Larsen.
Susanne Larsen blev født for 60 år siden i et arbejderhjem på Amager. Ind imellem blev hjemmet grundet faderesn sygdom opløst og børnene sendt på børnehjem. Som sekstenårig bliver Susanne gravid, og som 17-årig er hun enlig mor til en lille pige. I 1979 bliver Susanne gift (med sin nuværende mand gennem 30 år), og samme år får hun endnu en datter, som blev født normal men som grundet en hjerneblødning kort efter fødslen blev stærkt psykisk handicappet. Alligevel påbegyndte Susanne samme år en uddannelse. Da var hun allerede ansat i SAS hvor hun skulle blive i 40 år, senest som administrerende direktør.
Det har været et hårdt og travlt liv, rigt på store udfordringer og glæder. Men arbejdslivet havde sin pris, og for nogle år siden gik Susanne ned med stress. Den oplevelse skulle blive et vendepunkt i hendes liv; som en direkte konsekvens heraf udddannede hun sig sideløbende med topposten i SAS til gestaltterapeut og fik for første gang bearbejdet sin turbulente fortid.
Susanne Larsen arbejder nu inden for frivilligt arbejde og som mentor for tre yngre erhvervskvinder. Hendes brændende engagement skal også ses som en kommentar til den individualistiske tid vi lever i, og som ligger fjernt fra hendes egen baggrund. Og forude venter en ny, spændende udfordring, som først kan afsløres samtidig med bogens udgivelse!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Luft under vingerne. En biografi om Susanne Larsen

Luft under vingerne. En biografi om Susanne Larsen