Mænds liv og hjerter (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Fay Weldon

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 374
Dato for udgivelse: 2017-11-13
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Marie-Louise Paludan
ISBN-13: 9788711728826
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 801 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
261,00 kr
60,70 kr
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Clifford Wexford er 35 år gammel, kunsthandler, dygtig, vellidt af pressen, og et særdeles passende parti for den gnistrende 22-årige Helen Lally, datter af en fattig kunstner, der dog snart bliver både rig og berømt.
Clifford og Helen falder for hinanden med et brag, gifter sig og producerer den bedårende datter Nell – alt sammen i løbet af ni måneder i de glade tressere …
Skæbnen fører Clifford op mod stjernerne, indtil han bliver offer for en intrigant millionøse, der er fast besluttet på at have ham for sig selv – og så tager handlingen fart!
"Mænds liv og hjerter" er endnu er stor sejr for Fay Weldon. En vidunderlig morsom, handlingsmættet, konstant overrumplende roman.
Den engelske forfatter Fay Weldon (f. 1931) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kærlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i både essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet på dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi.
"At læse Fay Weldon er som at drikke champagne… og man bliver ved hele natten. "Mænds liv og hjerter" måtte læses i ét stræk." – Jyllands-Posten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mænds liv og hjerter

Mænds liv og hjerter