Magerne 1 - Sjælekvant: Sjælekvant Forstør

Magerne 1 - Sjælekvant: Sjælekvant (e-bog, pdf)

Af: Kent Carlson

Forlag: CarlsonNet
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Magerne
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 2013-11-17
Udgivelse: 2
Nr. i serien: Bind 1
ISBN-13: 9788799622351
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3739 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Sjælekvant er første del i serien om Magerne, hvor vi for første gang møder den usikre og uskyldige præstesøn Johan, som ved mødet med den billedskønne Kirsten får vendt sit liv op og ned, i et hav af erotiske, magiske og spændende eventyr.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

pdf
41,25 kr
epub
68,75 kr

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Johan er fuld af spænding, da han starter på sin uddannelse som præst. Han er selv præstesøn, og hans vej har været udstukket på forhånd i mange år.
I spisepausen møder han nu den smukke Kirsten, som fuldstændig bjergtager ham med sine overjordiske klare koboltblå øjne. Han falder naturligvis pladask for hende, og får, til stor overraskelse for sig selv, modigt budt hende ud på en date.
Mødet med Kirsten kaster dog nu Johan ud i tumultagtige eventyr med erotik, skuddramaer og religionsteorier, han har svært ved at acceptere som troende kristen. Kirsten er nemlig ikke nogen almindelig pige. Hun er en såkaldt "Mager". I gamle dage ville man nok kalde hende en heks. Men betegnelsen "Mager" går længere tilbage. Helt tilbage til Sumerernes tid, hvor Magerne var skattede eller frygtede medlemmer af samfundet. Nu påstår Kirsten så, at Johan er det samme. En Mager kan være god eller ond, og Kirstens mission er, at finde ud af, om Johan er det ene eller det andet.
Bogen følger Johan i sin kamp mellem sin kristne tro, og accept af, at han har evner ud over det sædvanlige. Kirstens far, Mogens, har derudover nogle teorier omkring hans religion, som Johan ikke er så vild med. Men med tiden, får Johan indikationer på, at Mogens muligvis kan have ret. Og i en hæsblæsende bogafslutning, kaster Johan alt overbord i et desperat forsøg på at redde Kirstens liv.
Bogen indeholder erotiske scener, og henvender sig derfor til alderen 18+, der kan lide mystik, kærlighed og lidt erotik hist og her.
Sjælekvant er første del i serien om Magerne, og efterfølges af Herodes' Ring
Besøg hjemmesiden: www.magerne.dk eller facebooksiden: www.facebook.com/Magerne

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Magerne 1 - Sjælekvant: Sjælekvant

Magerne 1 - Sjælekvant: Sjælekvant

Sjælekvant er første del i serien om Magerne, hvor vi for første gang møder den usikre og uskyldige præstesøn Johan, som ved mødet med den billedskønne Kirsten får vendt sit liv op og ned, i et hav af erotiske, magiske og spændende eventyr.