Maggie er sensitiv Forstør

Maggie er sensitiv (e-bog, pdf)

Af: Maria Starbæk

Forlag: SAXO Publish
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-12-06
ISBN-13: 9788740449556
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 7186 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

81,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Maggie er sensitiv" er små søde, sjove og alvorlige fortællinger om min datters hverdag med at være meget sensitiv, som hovedsaglig er målrettet børn. Til de voksne er der et teoriafsnit og beskrivelser af de tiltag vi har gjort for, at Maggie skulle få det bedre. Med det er der sket en kæmpemæssig forandring på bare et halvt års tid. Tiltag som piktogrammer, stram struktur og forudsigelighed, havde stor effekt fra første dag. Vi har også benyttet os af et Tryk Børste Program blandt andet, samt fået hjælp af Anne Brodersen (forfatter af bogen "Grundmotorik") der mener, at sensitive børns hjernestamme er for vågen. Bogen beskriver dermed også, hvilke ting der beroliger hjernestammen. Alt sammen er skrevet i et let læseligt sprog.
Bogen kan ydermere benyttes af fagfolk, der kan anbefale bogen videre til familier med samme udfordringer, der dermed kan opnå større forståelse. En praktiserende læge samt en fysioterapeut har efterspurgt bogen "Maggie er sensitiv" til brug i deres virke.
"Maggie er sensitiv" er udarbejdet i samarbejde med journalist Jannie Iwankov Søgaard, der også er ghostwriter på en af Lola Jensens nyeste bøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Maggie er sensitiv

Maggie er sensitiv