Majaften Forstør

Majaften (e-bog, epub)

Af: Christian Skov

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 110
Dato for udgivelse: 2017-03-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711595787
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 996 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Verden er ikke altid god og retfærdig. Sommetider kan den være så ondt et sted, at den kan knække et menneske. Det er tilfældet for mange af hovedpersonerne i Christian Skovs novellesamling "Majaften". Novellerne udspiller sig i Sønderjylland under og efter Anden Verdenskrig, og hvor nogle oplever krigen helt tæt på, ligger den for andre som noget fjernt enten i tid eller rum. Alle har dog deres at kæmpe med, og de færreste slipper billigt.
Christian Skov (f. 1922) voksede op på øen Als i Sønderjylland. Efter konfirmationen fik han plads på sin onkels gård, men han stak af og blev uddannet lærer og har siden 1968 ernæret sig som fuldtidsforfatter. Christian Skov har modtaget mange hæderspriser, heriblandt Kritikerprisen, og har været nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris.
"Titlen ‘Majaften‘ er blød og lys. Men de ti noveller, der her er samlet, er meget langt fra bløde og lyse. Det er ti mesterstykker i skildringen af dødens tilstedeværelse i den menneskelige bevidsthed, mesterværker, der skånselsløst afdækker sindets dæmoniske afkroge …
De Skov‘ske personer er midt i fornedrelsen eller midt i katastrofen, men samtidig har de både passeret den og er på vej mod den. Det er en mester, der fortæller.
Disse noveller er som resten af Skovs ikke særligt omfangsrige, men ubændigt ærlige forfatterskab, umulige at komme udenom." – Johs. Nørregaard Frandsen, Fyens Stiftstidende

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Majaften

Majaften