Mandelgaven Forstør

Mandelgaven (e-bog, epub)

Af: Erik Valuer

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Dato for udgivelse: 2016-11-08
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Udgiver: Politikens Forlag
ISBN-13: 9788740037197
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 670 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
I denne bog har Erik Valeur samlet syv små grumme og forunderlige historier om en af danskernes mest elskede juletraditioner.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I denne bog har Erik Valeur samlet syv små grumme og forunderlige historier om en af danskernes mest elskede juletraditioner. Den, der følger lige efter anden, flæskestegen, gåsen – hvor skålen med risalamande markerer uddelingen af aftenens første eftertragtede gave, lige før træet skal tændes. Fortællingerne er spredt ud over det ganske land, og fælles for dem er, at de bygger på en lang række sandfærdige, men alt andet end idylliske beretninger, samlet ind hos danske familier, der år efter år har kæmpet om mandelgaven. Der er beskrivelser af snyd, skuffelse, jalousi og grådighed, der er små, men dramatiske fejder mellem brødre og søstre, børn og forældre – følelser, der normalt holdes skjult, men som mange danskere vil kunne nikke genkendende til. År efter år gentager de fleste familier lilleputlandets mest sære – og helt særlige danske tradition.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mandelgaven

Mandelgaven

I denne bog har Erik Valeur samlet syv små grumme og forunderlige historier om en af danskernes mest elskede juletraditioner.