Marodøren Forstør

Marodøren (e-bog, epub)

Af: Hasse Bildt Lindegren

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 138
Dato for udgivelse: 2017-02-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711688274
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1236 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Drengen nikkede og vendte sig mod vinduet og ville være sig selv. Han mærkede accelerationens sug i ryggen. Han kørte baglæns, havde sat sig over på den skaldede mands sæde, og billederne i vinduet dukkede mere overraskende op nu, hvor han ikke kunne forudse, hvad der kom. Men han blev lidt køresyg, fik kvalme, og kvalmen fik ham til at tænke på gården og de brændende dyr, men mest tænkte han på drengen med lynet i hånden. Og det var, som om han først nu for alvor blev bange for ham. At have mødt ham nede på jorden, ude på åben mark … Han turde ikke tænke tanken til ende og satte sig svimmel tilbage på sit eget sæde. De to søstre så irettesættende på ham – om han nu skulle til at være urolig – men han satte sig bare stille ned og pressede panden mod den kølige rude."
Hasse Bildt Lindegrens novellesamling "Marodøren" indeholder novellerne "Toget 1", "Tragedige", "Ork syretransport". "Hvis krigen kommer", "Toget 2", "Georg den Gode", "Museum" og "Marodøren".
Hasse Bildt Lindegren er født i Randers i 1949 og er uddannet mag.art. fra Aarhus Universitet. I 1987 debuterede Hasse Bildt Lindegren med romanen "Bænkebidernes år" og har siden da ernæret sig som forfatter og oversætter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Marodøren

Marodøren