Med hjernen i behold (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Henning Kirk


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711353295
Udgivelsesdato: 08-07-2013
Udgiver: Akademisk Forlag
Sideantal: 232 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2032 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
304,50 kr
118,60 kr
PRIS
118,60 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvordan kan forstanden fortsat vokse – i en hjerne der skrumper med årene? Dette paradoks er hovedtemaet i denne bog. Den beskriver de nyeste resultater fra den kombinerede biologiske og psykologiske udforskning af hjernen: den kognitive neurovidenskab. Vi bliver nok lidt langsommere med alderen, men til gengæld kan hjernen fortsat blive bedre til at udvide den viden, erfaring og ekspertise som vi har opbygget i løbet af årene. Det skyldes bl.a. at den erfarne hjerne kan arbejde økonomisk – vi kan "få mere ud af mindre".
Det hedder ikke længere "hvad der sker med alderen", men hvad man hver især kan gøre for at udnytte hjernens ressourcer hele livet. Hjernen er et livslangt byggeprojekt – den formes og udvikles efter hvordan den bruges.
Henning Kirk behandler stoffet ud fra sin baggrund som læge og aldringsforsker, og fagpersoner vil kunne hente meget ny viden om aldring, hjerne og kognition i denne bog. Ikke kun de fagpersoner der beskæftiger sig med sygdom og sundhed, men også dem der beskæftiger sig med fastholdelse af seniorer på arbejdsmarkedet. Og alle læsere vil kunne få gode ideer til hvordan de hver især kan styrke og vedligeholde deres hjerne.

Anmeldelser (0)