Mellem to kyster Forstør

Mellem to kyster (e-bog, epub)

Af: Sophus Claussen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 219
Dato for udgivelse: 2017-03-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711666296
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 274 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Henrik opholdt sig i England på sjette år, og hans moder havde i breve længe før dødsfaldet sat sin søn ind i, hvad den gamle herre var for en skælm og lurifaks. En uenighed – et rethaveri om et hundrede kroner i anledning af dampværkets flytning fra hans ejendom – havde uventet åbnet hendes øjne for mandens mangler og fuldstændig ødelagt et mangeårigt forhold af gensidig agtelse og beundring."
Sophus Claussens novellesamling "Mellem to kyster" udkom i 1899 – samme år, som han slog igennem som digter med "Djævlerier". Som altid i Sophus Claussens tidlige litteratur er det kærlighed og rejser, der driver fortællingerne.
Den danske digter og forfatter Sophus Claussen (1865-1931) debuterede i 1887 med digtsamlingen "Naturbørn", der vakte skandale med sine letsindige erklæringer om sex og kærlighed. Ved siden af sit virke som forfatter og digter ernærede Sophus Claussen sig som journalist blandt andet for den radikale venstreavis Horsens Folkeblad, og han var i en periode en del af det radikale miljø omkring Georg Brandes. Sophus Claussen er kendt for sin meget roste oversættelse af den engelske digter Percy Bysshe Shelleys digt "Den følsomme blomst".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mellem to kyster

Mellem to kyster