Mens møllen maler Forstør

Mens møllen maler (e-bog, epub)

Af: Martin Jensen

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Eske Litle
Sideantal: 230
Dato for udgivelse: 2014-07-31
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Nr. i serien: 3
ISBN-13: 9788771294293
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 418 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Sommeren 1332. Varmen er ulidelig. I måneder er der ikke faldet en dråbe regn i Assens. Folk kigger længselsfuldt mod himlen efter skyer.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
49,50 kr
zip_mp3
49,50 kr

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sommeren 1332. Varmen er ulidelig. I måneder er der ikke faldet en dråbe regn i Assens. Folk kigger længselsfuldt mod himlen efter skyer. Eske er glad for at kunne forlade den hede by, da den nye pantherre over Vestfyn beder ham give møde. Det er derfor Bane, der må indlede efterforskningen, da man i et tomt hus finder liget en ukendt mand, hvis ansigt er en blodig masse af smadrede knogler og rødtglinsende kød. Hvem er den afdøde egentlig? Er det den nye møller, som har fået privilegiebrev til at slå sig ned i byen? I så fald er Folmer, byens gamle møller, hovedmistænkt. Men ikke alt er, hvad det giver sig ud for at være, og inden de to lovmænd når at opklare drabet, bliver yderligere en mand stukket ihjel – og en dag bryder uvejret løs ... Mens møllen maler er tredje bind i serien om Eske Litle. “Middelalderkrimien har en fornem dansk aflægger i denne serie.” Bo Bjørnvig, Weekend Avisen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mens møllen maler

Mens møllen maler

Sommeren 1332. Varmen er ulidelig. I måneder er der ikke faldet en dråbe regn i Assens. Folk kigger længselsfuldt mod himlen efter skyer.