Midsommer med hr. Laakso Forstør

Midsommer med hr. Laakso (e-bog, epub)

Af: Kjell Westö

Forlag: Bogreservatet
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 20
Dato for udgivelse: 2013-11-03
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Oversætter: Jesper Klint Kistorp
ISBN-13: 9788799563760
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3439 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
En novelle om et møde mellem to generationer en midsommernat i 1980’ernes Helsingfors. En historie om at være ung og om at være gammel, og om kløfterne og broerne mellem de to aldre.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

13,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Novelle af Kjell Westö Helsingfors en sommer midt i 1980’erne, den weekend hvor finnerne fejrer midsommer. To generationer bor dør om dør i en lydt boligkarré, og det er der indtil videre kun kommet konflikt og antipati ud af. Gamle hr. Laakso synes at unge Weber er utåleligt støjende og respektløs, og unge Weber opfatter hr. Laakso som en gnaven og småborgerlig, gammel mand. Så vil tilfældet at hr. Laakso får akut brug for hjælp til at bringe sin kone på hospitalet. Alle opgangens beboere er ude for at fejre midsommer, bortset fra naboen, unge Weber. Kæresten har droppet ham for ganske nylig, og han er havnet i et midlertidigt socialt tomrum, også hvad midsommerfester angår. Den unge mand hjælper hr. Laakso med at bugsere den alvorligt syge kone ned ad trappen og videre til akutmodtagelsen, og i løbet af vågenatten på hospitalet tvinges de to mænd til at tage deres syn på hinanden op til revision. Om Kjell Westö: Født 1961 i Helsingfors, hvor han fortsat bor. Han er en af Nordens store prosaister, oversat til cirka tyve sprog. Blandt forfatterskabets vigtigste bøger kan nævnes "Faren ved at være en Skrake" og "Lang", som begge foreligger på dansk. For mere information, se www.bogreservatet.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Midsommer med hr. Laakso

Midsommer med hr. Laakso

En novelle om et møde mellem to generationer en midsommernat i 1980’ernes Helsingfors. En historie om at være ung og om at være gammel, og om kløfterne og broerne mellem de to aldre.