Mik og kamel har en øv-dag - Læs med lyd (Ebog, Pdf, Dansk)

Af: Thomas Rasmussen


Forlag: DigTea
Format: pdf
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793072268
Udgave: 1. udgave
Udgivelsesdato: 29-09-2013
Serie: Mik og de sære dyr
Serienummer: 2
Sideantal: 24 Sider
Filtype: pdf
Filstørrelse: 11502 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
I dag har Mik kamel med i Orme-huset. Kamel ved ikke helt, hvordan man skal opføre sig. Til sidst må Mik og kamel gå hjem.
PRIS
52,70 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I dag har Mik kamel med i Orme-huset. Kamel ved ikke helt, hvordan man skal opføre sig. Til sidst må Mik og kamel gå hjem.

DigiLæs Læs med lyd-bøgerne giver med QR-koder barnet mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. Scan QR-koden på side 2 med en smartphone eller tablet med kamera og hør oplæsning af historien.

Serien Mik og de sære dyr er en række bøger, der med hjælp fra QRkoder kan læses af barnet alene. Teksten i bøgerne er desuden simpel i sin konstruktion, med mange lydrette ord og hyppige småord, så de vil kunne anvendes i læseundervisningen i 0. og 1. klasse. Universet er genkendeligt og så alligevel ikke helt ... Både teksten, billedsiden og historien indeholder fi nurlige elementer, som også gør dem velegnede til højtlæsning med en ledsagende samtale.

Mik og de sære dyr-bøgerne: 1. – Og en ko, siger Mik 2. Mik og kamel har en øv-dag 3. Mik og kamel gi’r den gas 4. En dag var der en hval under Miks seng 5. Mik og hval og et princip om fugle 6. Mik og ræv – det lille skind 7. Mik og den sultne løve

Denne Mik-bog har lettal 15, lix 6 og 94 % af ordene er lydrette (tryksvagt e i endelser regnes i denne henseende for lydret) eller hører til de 120 hyppige småord.

Følgende ord kan være vanskelige at læse: afsted, cykel, bære, øjne, trick, fi nder, nix, ondt, ret, føj, værre, vist, hjem, dum, løbe-hjul, fl øjter.

Anmeldelser (0)