Min arbejdsplads i det offentlige - 3 Forstør

Min arbejdsplads i det offentlige - 3 (e-bog, epub, drm)

Af: Sven Edsen m.fl.

Forlag: Forlaget '94
Format: epub, drm
Sprog: Dansk
Serietitel: Offentlig Administration
Sideantal: 461
Dato for udgivelse: 2016-10-06
Udgivelse: 5. udgave
Nr. i serien: 3
Redaktion: Søren Fog
ISBN-13: 9788792093660
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 9590 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 691
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Min arbejdsplads i det offentlige * 3 er tredje og sidste grundbog til uddannelsen Offentlig Administration på landets handelsskoler.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

314,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Min arbejdsplads i det offentlige * 3 er tredje og sidste grundbog til uddannelsen Offentlig Administration på landets handelsskoler. Bogen er udviklet med udgangspunkt i den matrice, som landets handelsskoler - via et netværkssamarbejde - har udarbejdet i fællesskab for uddannelsen. Et mål med bogen er bl.a. at give en indføring i de udfordringer, som Danmark og den offentlige sektor står overfor i dag. Her tænkes på de økonomiske betingelser, digitale strategier og initiativer, som skal under støtte udviklingen af det digitale Danmark, kompetenceudvilking af de offentligt ansatte og behovet for organisationsudvikling. Der er også et kapitel om innovative processer og design-thinking. Det er en relativ ny tankegang og metode, der bliver mere og mere udbredt i den offentlige sektor, når der skal skabes nye løsninger i den måde offetlige midler forvaltes på i en tid med økonomiske udfordringer. Derudover behandles bl.a. persondataloven, forskellige former for tilsyn med de decentrale myndigheder, administrativ rekurs og domstolskontrol. Det er også et mål, at bogen skal være med til at slå bro imellem handelsskolen, deltagernes praktik og deres fremtid som kontorassistenter i den offentlige forvaltning. Sidste kapitel i bogen er en opgavesamling, der indeholder forskellige opgaver og øvelser. Det er ideen at give deltagerne mulighed for at arbejde i dybden med emnerne i bogen for derved at få kædet teori og praksis sammen til en større helhed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min arbejdsplads i det offentlige - 3

Min arbejdsplads i det offentlige - 3

Min arbejdsplads i det offentlige * 3 er tredje og sidste grundbog til uddannelsen Offentlig Administration på landets handelsskoler.