Min CEO Cookbook: - opskrifter til bedre balance i en travl hverdag Forstør

Min CEO Cookbook: - opskrifter til bedre balance i en travl hverdag (e-bog, epub)

Af: Jens Moberg

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 2012-12-03
Udgivelse: Edition 1
Udgiver: Gyldendal
ISBN-13: 9788702135343
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 92657 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det har en pris at prioritere sin karriere. De fleste topledere sætter deres helbred på spil og tror, de er sundere, end de er. Dette er Jens Mobergs guide til alle, der gerne vil have en karriere på højt niveau uden at sætte helbredet og familiens trivsel på spil.

Arbejdsdage, hvor det ene møde afløser det andet, hvor man pendler fra flysæde til mødestol og tilbage til flystolen, hvor man spiser, hvad der nu lander foran én, hvor man ofte overnatter på hotelværelser og ikke orker at træne – og stille og roligt bliver usund…Dét er hverdagen for mange, som prioriterer deres karriere. For Jens Moberg kulminerede denne livstil med et alvorligt wake-up call: en blodprop i hjertet.

I dag har han lagt sit liv om: spiser sundere, dyrker masser af motion og er langt mere bevidst om sine tilvalg og fravalg. 10 kilo lettere og meget sundere deler Jens Moberg i Min CEO Cookbook ud af sine erfaringer. Bogen rummer personlige fortællinger, masser af træningsfif (især for cykelentusiaster), madopskrifter og ideer til, hvordan du stadig kan tage aktiv del i familielivet, selvom du har lange arbejdsdage og mange rejser.

Om tiden før sit wake-up call siger Jens Moberg: ”Når det kommer til at få dyrket sport, er der ingen tvivl om, at jeg i lange perioder af mit arbejdsliv ikke har fået motioneret så meget, som jeg burde. Det kunne måske have været lige meget, hvis ikke det så pludselig viste sig, at jeg var disponeret for en hjertekarsygdom. Sket er sket, og intet er til at ændre. Havde jeg tidligere i arbejdslivet vidst, hvad jeg ved nu, ville jeg have levet anderledes og nok ikke tilladt mig selv at komme til at veje ti kilo mere, end jeg gør i dag”. (citat fra Min CEO cookbook)

Med bogen håber Jens Moberg at kunne inspirere mange andre til at give sig selv et mentalt og fysisk sundhedstjek og erkende, at et tilvalg af en karriere på topniveau kræver planlægning og fravalg.

I e-bogen finder du flere små film, hvor du kan se Jens Moberg lave retter fra bogen, hvor han fortæller om sin kostomlægning, sin passion for cykling og meget mere.

OBS: E-bogen indeholder vidoe og er lavet i formatet epub3 og fungerer derfor ikke optimalt på alle e-bogslæsere. Bogen er optimeret til iBooks på iPad, iPhone eller iPod touch, men kan også læses på andre afspillere..

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min CEO Cookbook: - opskrifter til bedre balance i en travl hverdag

Min CEO Cookbook: - opskrifter til bedre balance i en travl hverdag