Min familie i England Forstør

Min familie i England (e-bog, epub)

Af: Katrine Marie Guldager

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 13
Dato for udgivelse: 2015-04-17
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Udgiver: Unit e
ISBN-13: 9788740022766
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1328 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Nyskrevet novelle fra Politikens Forlags digitale imprint Unit e om svært genkendelig menneskelige mønstre fra en af Danmarks helt store samtidsforfattere.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

20,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nyskrevet novelle fra Politikens Forlags digitale imprint Unit e om svært genkendelig menneskelige mønstre fra en af Danmarks helt store samtidsforfattere. Uddrag: Drengen udstødte et lille hvin, som snart blev til en hæmningsløs savlen. Reilly strøg ham over håret og tørrede hans mund med en serviet. Så blev der sunget. Charlotte sang for, stod med lagkagen som med en præmie. Sangen bredte sig fra lejligheden ud til de omkringliggende lejligheder, ud på trappen og ud ad det åbentstående vindue. Hvis man ville, kunne man høre et lille ekko af moderens veer, præcis et år tidligere, ikke så langt derfra. Men det var de færreste i selskabet, der lagde mærke til ekkoet, barnets skruen sig ud i verden. Gæsterne koncentrerede sig om det øjeblik, de befandt sig i, det øjeblik, der fyldte lejligheden helt ud: det øjeblik, der helt og holdent tilhørte familien.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min familie i England

Min familie i England

Nyskrevet novelle fra Politikens Forlags digitale imprint Unit e om svært genkendelig menneskelige mønstre fra en af Danmarks helt store samtidsforfattere.