Min geniale veninde
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Min geniale veninde (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Elena Ferrante

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792884862
Udgave: 2. ebogs-udgave
Udgivelsesdato: 21-02-2014
Udgiver: C & K
Serie: Napoli-romanerne
Serienummer: 1
Sideantal: 384 Sider
Oversætter: Nina Gross
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1114 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Genial roman, skrev anmelderne. MIN GENIALE VENINDE er et stærkt og anderledes portræt af et venskab mellem to piger - og historien om 1950'ernes Italien i hastig forandring.
Formater / udgaver
PRIS
69,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

MIN GENIALE VENINDE er en roman om venskabet mellem to piger, Lila og Elena. Historien fortælles af den midaldrende forfatter, Elena, der i bogens optakt netop har fået at vide at Lila er forsvundet fra sit hjem i Napoli. Lila har taget alle sine ejendele med sig og klippet sit ansigt ud af alle familiefotografierne.
Da historien begynder, er de to piger otte år gamle, fulde af liv, men plantet i et fattigt kvarter i udkanten af Napoli præget af vold og brutalitet. De skiller sig ud ved deres begavelse, og Lila også ved sin vildskab. Hun er trodsig, frygtløs og suveræn. Pigernes drømme om et andet liv end det de er født ind i, fører dem i forskellig retning, og Lila er kun seksten år da hun gifter sig.
MIN GENIALE VENINDE er første bind af i alt fire om to kvinders venskab gennem tres år. Napoli-romanerne har givet forfatteren et internationalt gennembrud.
Elena Ferrante er Italiens mest kendte, ukendte forfatter. Lige fra sin debut har hun opretholdt sin anonymitet og har aldrig optrådt offentligt.

Anmeldelser (0)