Mit liv med syfiluter Forstør

Mit liv med syfiluter (e-bog, epub)

Af: Janina Katz

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 43
Dato for udgivelse: 2017-01-20
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711664674
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 212 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En dag flytter syv små væsner ind i fortællerens hus. De kan en smule dansk og fortæller, at de er syfiluter, der levede et fredeligt liv ude i skoven, indtil et menneske flyttede ind og gjorde livet uudholdeligt for dem. De måtte flygte, og nu beder de fortælleren om husly. Men syfiluterne er uregerlige, humørsyge og tisser overalt, og fortælleren begynder snart at ønske dem over alle bjerge.
Janina Katz‘ fortælling "Mit liv med syfiluter" er en humoristisk allegori over flygtninge og fremmedforskrækkelse i Danmark.
Den polsk-fødte og jødiske oversætter, litteraturanmelder og forfatter Janina Katz (1939-2013) har et omfattende dansk forfatterskab bag sig. Med en magisterkonference i polsk litteraturhistorie og sociologi og oplevelserne fra 2. verdenskrig i bagagen kom hun til Danmark i 1969. Hun debuterede 22 år senere, som 52-årig, med en digtsamling. Temaerne i forfatterskabet spejler hendes tilværelses brud, tab og uforløste drømme, mens traumerne behandles med en sjældent rå humoristisk lethed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mit liv med syfiluter

Mit liv med syfiluter