Mønsterbrud i opbrud Forstør

Mønsterbrud i opbrud (e-bog, epub, drm)

Af: Jytte Birk Sørensen

Forlag: Dafolo A/S
Format: epub, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 2010-04-29
Redaktion: Jytte Birk Sørensen
Medforfattere: Jytte Birk Sørensen, Dion Sommer, Allan Stevn Bach, Morten Ejrnæs, Karsten Hundeide, Mette Høyer, Jesper Mogensen, Christina Stenstrup, Vibeke Svane
ISBN-13: 9788771600483
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1097 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 312
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Bogen bevæger sig dybere og længere ned i mønsterbryderbegrebet, end det er set tidligere, og den tilbyder læseren en solid og kvalificeret viden om, hvordan vi forebygger negativ social arv.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

247,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Omdrejningspunktet for denne bog er mønsterbrydning, men som det vil fremgå, er mønsterbrydning et mangesidet og måske tvivlsomt begreb. I flere af bogens kapitler er selve mønsterbryderbegrebet til diskussion – for hvad karakteriserer ”en mønsterbryder”? Er det at få en længere uddannelse end egne forældre nok til at kalde sig mønsterbryder? Giver begrebet overhovedet mening? Bogen bevæger sig dybere og længere ned i mønsterbryderbegrebet, end det er set tidligere, og den tilbyder læseren en solid og kvalificeret viden om, hvordan vi forebygger negativ social arv. Der introduceres ligeledes til andre begreber, så som resiliens, tilknytningsmønstre, udviklingsstøttende kontakt, trivsel og mistrivsel, som kan være mere præcise og anvendelige begreber i forskning omkring negativ social arv og mønsterbrydning. Bogen er skrevet til pædagoger, lærere, studerende, psykologer og andre, der har børns nutidige og fremtidige ve og vel som deres hjertesag. Selv om muligheden for, at nogle børn klarer sig ”på trods”, må anerkendes, så er tidlig indsats (at fjerne presset) stadigvæk langt mere virksom end senere indsats.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mønsterbrud i opbrud

Mønsterbrud i opbrud

Bogen bevæger sig dybere og længere ned i mønsterbryderbegrebet, end det er set tidligere, og den tilbyder læseren en solid og kvalificeret viden om, hvordan vi forebygger negativ social arv.