Mordbrand Forstør

Mordbrand (e-bog, epub)

Af: Benni Bødker

Forlag: Forlaget Corto
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 252
Dato for udgivelse: 2014-04-14
Udgivelse: 2.
ISBN-13: 9788793107120
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 222 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Anders overværer en sen nat en brand, hvor en flygtning omkommer. Det går hurtigt op for ham, at han hellere skulle have skyndt sig væk … Krimi for unge.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

45,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Krimien er for de 12-15-årige, og de vil sluge den … en veldrejet, spændingsfyldt krimi, der også har blik for nogle af nutidens problemer." - DBC Anders overværer en sen nat en brand, hvor en flygtning omkommer. Det går hurtigt op for ham, at han hellere skulle have skyndt sig væk … Andrea har sin første sag som kriminalbetjent. Hun har en mistanke om, hvem der står bag mordbranden, men ingen tror hende … Mens Anders bliver truet til tavshed og må klare sig selv, sætter Andrea alt ind på at opklare sagen – men det er lige ved at gå galt. Helt galt. "Plottet er spændende og relevant, og aktuelle problemstillinger som asylcentre, flygtninge og nynazister danner ramme om et krimiplot, hvor tingene ikke altid er, som de ser ud til … Forfatteren kender de unges liv.” - Folkeskolen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mordbrand

Mordbrand

Anders overværer en sen nat en brand, hvor en flygtning omkommer. Det går hurtigt op for ham, at han hellere skulle have skyndt sig væk … Krimi for unge.