Mordet på Moster Sagen Genoptaget Forstør

Mordet på Moster Sagen Genoptaget (e-bog, epub)

Af: Susanne Meelbye

Forlag: Forlaget Meelbye
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 189
Dato for udgivelse: 2016-10-03
Udgivelse: 1. oplag 1. udgave
ISBN-13: 9788799866052
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2392 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Statsadvokaten krænker retssikkerheden! Jeg har en personlig historie, mordet på Else Langkjær, som illustrerer et samfundsmæssigt problem: En blind vinkel i retsplejeloven, hvor adskillige borgere – herunder min familie er kommer i...

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
82,45 kr
zip_mp3
82,45 kr

82,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Statsadvokaten krænker retssikkerheden!
Jeg har en personlig historie, mordet på Else Langkjær, som illustrerer et samfundsmæssigt problem: En blind vinkel i retsplejeloven, hvor adskillige borgere – herunder min familie er kommer i klemme.
Else Langkjærs sag er tidligere blevet belyst i bogen ”Mordet på Moster og Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej”.
Mordet på Moster Sagen genoptaget er fortællingen om en ordensmagt, der ikke holder sig indenfor lovgivningen og en statsadvokat, der lukker øjnene for ulovlighederne.
Som pårørende stiller jeg spørgsmålet, hvordan forhindrer vi at andre pårørende bliver udsat for at politiet og statsadvokaten misbruger deres magt som myndighed? Det er jo grotesk, at to offentlige myndigheder har siddet og truffet afgørelse i Else Langkjærs sag, uden at have læst selve sagen. For er det rimeligt, at der findes myndigheder i Danmark, som ikke skal stå til ansvar, hvis de sjusker, begår ulovligheder eller laver en fejl med noget så vigtigt som borgernes retssikkerhed?
Mordet på Moster Sagen genoptaget
Efterforskning af dødsfald kaster nyt lys over sagen.
24. september er det 70 år siden Else Langkjær bliver fundet bevidstløs i sin lejlighed på Frederiksberg. Få timer senere afgår hun ved døden uden at være kommet til bevidsthed.
Politiet arbejdede ud fra to teorier, - drab eller selvmord.
Politiet sigtede efterfølgende Elses forlovede Poul Gantzler for overfaldet. Han var sigtet et par måneder, men gik fri da to af hans andre intime bekendtskaber gav ham et alibi. Ti uger senere er politiet fortsat på bar bund - ingen mistænkte, ingen motiver og ingen spor. Frederiksberg Politi lukker derfor sagen med en selvmordstese.
Sagen er tidligere blevet belyst i bogen "Mordet på Moster og Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej", som udkom i 2014. Her stillede Susanne Meelbye spørgsmålstegn ved:
- Hvorfor hørte naboerne skrig, tumult og larm fra Else Langkjærs lejlighed, 12 timer inden hun blev fundet bevidstløs?
- Hvor stammede de 17 voldsomme læsioner på hendes krop fra?
- Og hvorfor lignede lejligheden en forladt slagmark, hvis Else Langkjær havde ønsket at tage sit eget liv?
I Sagen genoptaget bliver nye oplysninger offentliggjort. Forfatteren stiller spørgsmål ved:
- Hvorfor nægtede Elses barndomsveninde at have udtalt sig til politiet?
- Hvordan handlede politiet, da de fik en anmeldelse om, at Elses forlovede havde krænket Elses 10-årige søster seksuelt?
Anmeldelser i avisen Nordvestnyt: Flot værk **** "Det virker ganske stærkt, at Susanne Meelbye i sin bog har fået to fagfolk vicepolitikommissær Kim W. Vammen fra Frederiksberg Politi og tidligere drabschef Ove Dahl fra Københavns Politi til at give deres tolkning af hændelsesforløbet. Susanne Meelbye er niece til Else Langkjær, men hun formår alligevel at balancere mellem de kølige facts og familieloyaliteten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mordet på Moster Sagen Genoptaget

Mordet på Moster Sagen Genoptaget

Statsadvokaten krænker retssikkerheden! Jeg har en personlig historie, mordet på Else Langkjær, som illustrerer et samfundsmæssigt problem: En blind vinkel i retsplejeloven, hvor adskillige borgere – herunder min familie er kommer i...